Our social:

2 октомври 2018 г.

За размените между крафтъри и покана за участие в една специална размяна

Ако сте хоби маниак и сте на фазата, в която търсите себеподобни за да се уверите, че лудостта е забавна, то тогава размените, игрите и предизвикателствата не са ви чужди. Можете да спрете да четете по-долу и да спретнете нещо на тема Хелоуин, за да се включите в размяната на Кали. Ако не знаете за какво става дума, прочетете още малко.
 
Хубавото на подобни "размени" може да се обобщи с няколко думи:
- тръпката от очакването какво и кого ще ти се падне
- докосването на нещо, сътворено от друг. Признавам, имала съм случаи в които ми се е искало да разнищя до последната хартийка някой страхотен проект за да видя как точно е направен... но обикновено се въздържам и се наслажавам на красотата
- предизвикателството да направиш нещо за "наши" хора, които ще оценят усилията ти. Защото каквото и да си говорим, повечето хора се радват на написаното вътре в картичката, а рядко охкат и ахкат като видят какви супер велики техники си използвал за направата на самата картичка
 - възможността да направиш нещо заради самата размяна, да използваш онзи страшен гарван, който не върви да подариш на никого, или пък да добавиш бабата с разчорлената коса, която си купи в пристъп на лудост и защото ти приличаше на съседката

Мога да изброя и още дузина причини, но Кали го е описала по-добре от мен, така че ще копирам нейния текст:


За всички, които обичат всякакви празници, 
за всички, които обичат да получават и да дават ,
за всички, които питаха и очакват с нетърпение,
време е за началото на Хелоуинското забавление !

Може да участвате с всякакво ръчно правено произведение - картичка, миксирано платно, мини албум, тагче, платнение или плетении майсторийки - изборът е Ваш!
За вдъхновение може да разгледате страхотно-страхотийските проекти от предишните размени: 

Хелоуинска размяна 2016

Хелоуинска размяна 2015

Хелоуинска размяна 2014

Правилата може да видите в блога на Кали. Срокът е до 26.10, така че запретвайте ръкави. 

Другите размени, в които може да се включите към момента - тази на АТС картички по случай предстоящата в Благоевград среща. За съжаление вече приключи размяната на картички по случай деня на Картичкофуриите 06.10.2018.
Но пък предстои Коледа, а тогава Ем обикновено обявява коледната размяна на тагове, в която може да участва всеки.

Освен картичките се разменят още много неща - пакети с материали, рецептурници, албуми и каквото се сетите. Важното е някой да има желание да организира цялата работа и да се намерят достатъчно участници за да е по-весело.
  Убедихме ли ви да участвате? Хайде, събудете детското в себе си, спомнете си лексиконите, писмата до руското другарче и размените на картинки от дъвки Турбо. Е, това е по-яко от всичко изброено!
Поздрави,
Картишочки, които вече мислят Хелоуински проекти.