Our social:

28 ноември 2014 г.

Три пъти ура! за Мигито!

Три пъти ура за Мигито и страхотния ми нов лично мой, красив и оригинален печат на Къщичката.
IMG_9253
Разказах ви за логото  преди няколко седмици – нарисува ми го една приятелка, с маркери върху лист хартия, в сравнително големи размери. От този лист хартия Мигито успя да го превърне в малък, но съвсем четлив и разбираем печат.
IMG_9254
IMG_9252
Сега мога да си го ембосвам, разкрасявам, правя в цвят и тн. Жалко, че не можете да видите идиотски ухилената ми физиономия, докато си го пробвам…
И това не е всичко – като отворих пакетчето оттам излетяха още две красиви пеперуди, а след тях със старовремско бръмчене се понесе и една кола.
Супер изненада – страхотни са печатите и нямам търпение да ги използвам в някой бъдещ проект.
IMG_9258IMG_9261
Аз и друг път съм ви показвала моите печати, правени от Мигито – те са едни от любимите ми за ползване, защото всеки е правен за мен, така както го искам и в размера, в който ми е удобно да го ползвам. Надписи, цветя, пеперуди, бухали, балони, коли, големи фонови печати на точки, кракле печат за фон  - и какво ли още не – всички са страхотни и съм много благодарна за отзивчивостта, с която тя се отзовава на всеки мой каприз.
Благодаря ти, Миги. Ура, ура, ура.
Кат

8 comments:

Unknown каза...

За мен е удоволствие! Но и да не пропускаме, че никога не си ме притискала със срокове ;) ;)

Irena Stefanova каза...

Честито и браво за Мигито!

Unknown каза...

Шантав е....обожавам го !

Plamnito каза...

Ура, ура! Мигито е страхотен професионалист, с лично отношение към всеки клиент и приятел! И аз си имам много печати, които ми е изработила и ЛИЧЕН разбира се! Къшичката става все по-уютна!

bejko каза...

Невероятен е!Крайно време е и аз да си поръчам от страхотните печати на Мигито.А на теб Кат честито и с много вдъхновение да си ги ползваш. :)

Valarie каза...

Оооо, разкошно ееее... Много благородно ти завидях, Кат. :) В мен започва да говори едно зелено чудовище, което ме побутва и пощипва да седна и да си направя някакво нещо за мен и да си го поръчам и аз... Хммм... Може би ще си имам коледен подарък. :)

Елена каза...

Жраво на Мигито, аз скоро не съм творила активно, а сега ми се дощя и аз да почна да бълвам идеи, че да имам оправдание да си направя и аз печат при нея :)

Ellie каза...

Честито! Много е красив! Истинска прелест! :)