Our social:

23 ноември 2014 г.

На печатено парти със Стампин ъп!

Здравейте!
Отново наминавам да споделя малко впечатления и нови снимки от последното парти на Стампин ъп Германия, на което бях гост вчера.
По принцип Стампин ъп правят два вида партита- големите са тип уъркшоп, а по-малките са типичните Stamping parties, които се повеждат у дома на някой от редовните клиенти, т.нар. домакин. Домакинът организира помещението и всичките лакомства и кани своите гости, най-често приятелки, както и демонстратор на Stampin Up, който носи всички материали, нови идеи и води малката работилничка. Накрая всички се забавляват и остават доволни от прекараната вечер, домакинът получава подарък от Stampin Up, а демонстраторът си тръгва с дълги листи поръчки.
 И така ние бяхме на гости на Вини, която аз лично не познавах, но успях да се вредя сред нейните дружки покрай нашата демонстраторка Марион. В началото се забавлявахме с майсторенето на кутийка за шоколад, използвайки специална дъска за направата на пликове, печати и пънч за етикетчета.



След това наравихме пауза и похапнахме от страхотните вкусотии, които беше приготвила Вини..


Следващият проект беше Коледна картичка. При нея използвахме отново интересните клинг печати, но този път за мое голямо изумление ги оцветихме с маркери, за да се отпечатат накрая различните елементи в различен цвят. Получи се много оригинално и красиво изображение.



.
И така премина една много приятна вечер, като се запознах с нови хора и нови продукти на Stampin Up. Да си призная все повече започвам да точа лиги по техните продукти, а каталогът им вкъщи се е превърнал в четиво номер едно последните седмици. Явно трябва или някой да го изхвърли, без да разбера, или следващата стъпка ще е да затрупам всичко вскъщи със Stampin Up продукти.... ;)






Това е от мен за днес.
Бъдете вдъхновени за прекрасни коледни проекти!
Sophie

5 comments:

Elena Petrova каза...

Здравейте.Много харесвам блога ви и идейте който представяте.Искам да ви попитам къде се провеждат такива срещи и как може да се присъединим.Благодаря :-)

Sophie каза...

здравей Лени, специално тази среща се проведе в Мюнхен, Германия, където живея аз. В България също се организират събирания на доста места. Така от раз се сещам само за Двете Елши в София, но то и зависи от къде си.

Kati каза...

Софи, чакаме домакинство от теб през 2015 :) Звучи ми много добре работата с тия партита. Аз обожавам подобни мини сбирки с работилнички

honey_bunny каза...

Класика си е оцветяването на клинг печатите им с маркери и отпечатването им в различни цветове. :) Още нещо, което свързвам предимно със стила Stampin' up. <3 :) Софи, много се радвам на ентусиазма ти покрай работилничките и партитата. :)))) И се надявам скоро да имаме трайно внедрен човек в редиците им! :P

Sophie каза...

в събота съм на Коледното им парти, нали ще ставам демонстратор ;) та ме поканиха. :P