Our social:

17 ноември 2014 г.

Коледни надписи и етикети на английски


Мари и нейният чудесен пост посветен на посланията ме подсети да споделя с вас разни красоти и надписи на коледна тема. За съжаление повечето от тях са на английски, но въпреки всичко са приятни и може да им намерите приложение:
http://www.just-between-friends.com/wp-content/uploads/2013/11/Let-it-Snow.jpg

Източник за теглене: http://fuchsiascrap.blogspot.fr/2014/01/december-daily-2014-freebies.html
ch
Тези са от тук: http://blog.worldlabel.com/2013/treetop-glisten-free-christmas-labels-digital-scrapbooking-papers.html – където освен тях има и безплатни хартии за теглене.
Free Christmas Labels from Heidi Swapp

Източник:  http://www.heidiswapp.com/day-6-elf/

http://diaryofamadcrafter.files.wordpress.com/2012/11/xmassubway.jpg
Източник: Diary of a Mad Crafter: http://diaryofamadcrafter.wordpress.com/2012/11/11/free-christmas-printables/
Chalkboard tags free for you to print and use!
Източник: тук
 
 Winter

Толкова за днес. Ще се радвам ако се появят подобни красиви надписи и текстове и на български – обаждайте се – знаете, че колекционираме готини идеи.
Кат от Картишоците.




2 comments:

marieraly каза...

Здравей Кат!
Разбира се нямам против да споделя тези текстове. Точно заради това направих и PDF , иначе аз си ги пиша на Word и си ги обработвам -имам си събрани колекция шрифтове. Но няма как да качвам и всички шрифтове. Точно заради това направих PDF-фа. Не ми е ясно това през Гугъл диска как се прави.Ще ти изпратя PDF-фа на пощата-за да го споделиш. Събирам си и още текстове, на други теми. Точно защото ми липсват такива послания на български. Но ще дойде и техния ред.

Plamnito каза...

Страхотни са, Кат! Мария, радвам се, че си взела нещата в свои ръце и си се постарала повече по въпроса! Ще се радвам, ако и на мен ми изпратиш файла!