Our social:

29 юни 2015 г.

Нестандартни решения за специални младоженци

Привет и от мен,

най-после...дойде време да изтупам праха от блогер, благодаря на Кат за което, тя ме откъсна от безкрайното зацикляне в ежедневни задачки и изоставащи поръчки.
И ето ме днес тук решена да ви позанимавам с една за някои вълнуваща, за други ужасяваща тема- Нестандартните сватбени картички! Без съмнение тези картички приковават погледите и карат притежателите си да сияят от щастие. Те са уникални, силно свързани с хората, за които са предназначени и не биха могли да паснат на никой друг, защото са правени индивидуално. Те са произведения на изкуството.
Без съмение са и най-трудните. Изискват време, понякога много време и много енергия, защото в тях всеки творец влага частица от себе си, изработва ги с любов, която се вижда, усеща и кара хората да се усмихват.
Много често се питам заслужава ли си усилието. На прага съм да зарежа всичко след поредната претенция от страна на клиенти. Но всяка поръчка за мен е възможност да създам нещо ново, красиво, запомнящо се, да опозная нови хора, да опозная и себе си, да се развия.
За мен творческият процес е вид медитация. Дори краткото стоене в собствения ми хаос, ровичкане из купищата материали или мисленето върху някой нов проект ме зареждат наново и подготвят за следващата порция досадно повтарящи се ежедневни задачки. Така се чувствам щастлива. И не се спирам пред трудностите, продължавам да творя и да приемам всякакви предизвикателства от специални клиенти.

Ето някои от тях на тема ''Сватба'':

- Поздравителна картичка за сватба в Тунис- с ориенталски мотиви и оцветяване със златна акрилна боя. За нея може да прочетете тук.



-Поздравителна картичка за архитект и барманка от Виетнам. Картичката трябваше да обединява темите архитектура, барманство и Азия. Повече за нея тук.



-Плик за пари във формата на портмоне за път за младоженци, обичащи пътуването. Прочетете за него тук.



- Картичка за младоженци на тема Хавай. Още за нея тук.



- Картичка и плик за пари за архитекти в комплект с интересна абстрактна картина в оранжево на друг художник За тях прочетете тук.



И като за финал тук видео презентацията на екстремно нестандартната покана в керемидено червено за младоженци-катерачи като част от комплекта за тяхната сватба, но повече подобности и снимки на него очаквайте занапред в моя личен блог.
http://www.issiandnikk.eu/#!/galmovies

Желая ви усмихната седмица и много креативни моменти!

Sophie от Картишоците

2 comments:

BEARKIS каза...

С удоволствие прочетох публикацията... и разгледах, разбира се :)!Благодаря за споделената красота!!!

Bo каза...

Страхотни неща, Софи! Много ми беше интересно и все едно аз съм го писала, особено в частта с размислите относно странните поръчки :)...
А картичките, които си творила са невероятни и наистина толкова добре отговарят на тези поръчки! Много красота събрана на едно място! <3