Our social:

6 януари 2017 г.

Какво остана от списъка с желания на дядо Коледа за 2017.

Мина Дядо Коледа, мина и Дядо Мраз, но уви не остави кой знае какво под елхата за нас. Ще се наложи и тази година сами да работим по изпълнението на желанията си - а те се множат след всяко изгледано видео, всяко ново крафт ревю, и най-вече - след всяка сбирка на кръжок Картишок.


Кат


Моите желания тази година започват именно с това - искам да се събираме по-често през тази година - на работилнички, на сбирки, да идват и нови хора, да се разширява групичката ни на щури крафт маниачки.
Местенцето ни винаги е отворено за нови хора, било то начинаещи или напреднали, занимаващи се с микс медия, картички или албуми.Надявам се и сбирките на Кръжока да станат регулярни и поне един път месечно да се виждаме с всички вас за да обменяме идеи и вдъхновение.

Що се отнася до покупките - искам един пънч и може и да обмисля покупка на някоя машина за рязане, за да имаме и такова чудо в местенцето ни, но все още не съм стигнала до избор. Пънчът е  We R Memory Keepers ROUND-CORNERS-Picture-Punch-3x4




 За другите желания ще изчакам батко Тим - все ще пусне нещо интересно и ново.

Bejko /Снежи/

С всяка изминала година списъкът ми с желания  става все по кратък, не защото съм се сдобила с всичко от което бих имала нужда, напротив искам да се докосна и изпробвам все повече нови и различни продукти, но времето което мога да отделя за крафтърство все повече намалява. И мислейки какво да  е нещото от което наистина имам нужда, стигнах до едно единствено - добър фотоапарат, с който да успея да представям по-добре проектоте си. И както в онази приказка за балтона и копчето, така и аз  започвам с фотокурс, който вече записах за да имам подготовка когато превърна мечтата си в реалност.
Интересно ми е какво ще е вашето единствено желание . 


А пък разбира се, останалите печати, инструменти и други животопотдържащи и жизненоважни за крафтъра дреболийки ще ги сбъдвам в движение!

Кали

Моят списък за догодина от практична гледна точка изисква да си закупя нов тример, че моят верен другар от началото на крафтърския ми живот (най-стария тример на Fiscars) падна за пореден път от масата и се счупи безвъзвратно.

А другото, което влиза в листа с желания, е да попълня колекцията си с алкохолни маркери с новите нюанси на Spectrum Noir и най-вече да имам време да си поиграя с новия клас  - колекцията Илюстратор/ Illustrator


Софи


Моят списък все още стои наполовина пълен (нека така да го нарека, че да не прозвучи песимистично), но със сигурност през годината ще има доста неща, които ще добавям. Всъщност материалното вече чак толкова не ме блазни, макар че като отворя каталога на Stampin' Up! или блога на Картишок, винаги намирам идеи за това още какво да си купя.
По-скоро съм си поставила за цел тази година да се развивам и усъвършенствам в това, което правя.

1.Нова интернет страничка Все повече се убеждавам колко е важно не само да твориш, снимаш и показваш, но и начинът по който се представяш. Особено ако се опитваш да развиеш някакъв мини бизнес, фейсбук страницата би била само допълнение на твоята лична интернет презентация тип портфолио или каталог. Визитките и флаерите в същия стил са също задължително допълнение. Всичко това ти изгражда имидж, а у клиентите нараства чувството на доверие.


2.Да участвам в събития, да създавам събития Било то изложения, малки събирания, базари или размени, контактът с хора и гледането на творби и нови продукти ме зареждат, обогатяват и вдъхновяват. Такова беше Onstage на Stampin' Up! през ноември, където участвах и като дизайнер за излoжбените табла.



Тази година искам да посетя и CHA във Франкфурт, отново Onstage на Stampin' Up! в Амстердам, Creativmesse в Мюнхен, разбира се срещата на Картичкофурии в България и да се отбия в местенцето на Картишоци в София, където да срещна моите любими приятелки по хоби. :)
 Имам нужда и от моето си местенце, в което да творя на спокойствие и да организирам работилнички. Надявам се тази година да имам късмет да го открия.

3. Разбира се прокрадват ми се и желания за нови придобивки от рода на:

Misti Stamping Tool



 We R Memory Keepers - The Cinch Bindery Tool


Още цветове от новите ми моливчета на Faber Castell Polychromos


Ренка

"Аз искам... О-оо, колко много неща искам!"

Та-а списъкът ми е дългичък - Фюз, мисти, печати и щанци на Crazy dogs и Crazy Things, няколко сета с клинг печати на Тим Холц, онази готината незалепваща ножичка...




Image result for misti small stamping tool










Related image

Image result for crazy dogs tim holtz dies and stampsImage result for crazy things tim holtz
Image result for scissors tim holtz

Искам още Zig Clean Color Real Brush Markers, онeзи прекрасни мастила на Archival, дето си ги харесвам отдавна и не са чак толкова агресивни като Stazon и мога да продължавам така още доста...


Related imageImage result for archival inks

Аз да попитам. Нали няма нужда да се чака до следващата Коледа?! (за една приятелка питам, де)

Джиджи

Аз си пожелавам да имам време да творя, да записвам клипчета и да популяризирам канала си. Колкото и алтруистично да звучи, не го правя за приходите от youtube, те наистина са стотинки. Това, което ми дава каналът ми е, че ме свърза с много хора, които харесват това, което правя, без да познават друга моя страна. Усещането, когато прочетеш коментар на "зрител", че си го вдъхновил да започне да твори или да се върне към отдавна забравеното хоби, или че си усмихнал лошия му ден с някоя мисъл, която си претворил в страничка, е уникално. Да имаш влияние и да въздействаш по този начин на хората с изкуството си, макар и то да не е нещо специално, е изключително удовлетворяващо. Мислих си, че съм наживяла това желание да радвам другите с творчеството си в момента, в който спрях да правя картички и да ги подарявам и започнах да правя нещо само за себе си - арт журнала. Оказа се, че не съм съвсем права...

В този ред на мисли е и следващото ми желание: да се събираме по-често в Местенцето на Картишок за някой и друг кръжок или просто за зареждане, за групов зов към изгубена муза, на сладки приказки за нови мечтани материали или изпробване на такива.
А относно крафт материалите - искам гилотината на Tim Holtz, Distress Crayons и Crazy Cats Stamps. :)

Image result for crazy cats tim holtzImage result for guillotine tim holtz

Image result for distress crayons
И едно малко странно желание - искам да намеря време и смелост да се отърва от излишните материали.

Роси

 За 2017 година може да си пожелая един Cinch от Щатско, батко Тим има едни дистрес маркери и все ги отлагам, но ако видя хубавка цена в Щатско, веднага ще се примоля на моя батко да удари едно рамо по доставката. ;)

Image result for cinch binding machineImage result for distress markers

Една дъска на WRMK- също ще я дебна в Щатско, може би няколко броя моливчета Caran d'ache Luminancе.


Това са нещата, които ми се въртят в главата, а колко още SMS-и отгоре ще дойдат, не е ясно. Та ще кажа следното- Нека сме живи и здрави всички! Ако не успеем през 2017г. да изпълним списъците, ще прехвърлим желания в 2018г.

1 comments:

Поли Христова каза...

Да сте здрави,все така усмихнати и "заразни" с творческия си ентусиазъм, с желанието си да пробвате и споделяте нови техники, машинарийки и крафт глезотийки :)БЛАГОДАРЯ и да ви се сбъднат всички желания и най-вече това да има повече нови последователи !