Our social:

2 декември 2019 г.

Обратното броене до Коледа започна

Не ме питайте защо съм будна в 1 през нощта на 1 декември. Довършвам коледния адвентски календар на децата. Както всяка година той е ръчно правен от мен, а дреболиите, които напъхах вътре възлизат на около 50 нормални  купени от магазина шоколадови календари. За усилията нищо няма да кажа - 2*24 (за да си има всеки собствени) кутийки, украсени и окачени ма средата на хола. Но пък е толкова забавно... и знам, че лично аз съм избрала всяко бонбонче вътре, така че да няма да драма  с алергията на дъщеря ми към шоколад и да отговаря на претенциите на брат и. Има си и вицове, и обещания за коледни сладки и малки подаръчета... както си му е реда, за нещо толкова важно, като отброяването на дните до празника с близки и приятели.
Ако случайно съм успяла да ви заразя с ентусиазъм сами да направите календара на децата ви, ето няколко прелитащи идеи от интернет относно форма и декорация.










Желая ви безсънни нощи и много удовлетворение от сътвореното през този щур месец декември. Очаквайте съвети за оцеляване :) тези дни :)
Кат от Картишоците