Our social:

16 юли 2013 г.

Картичка с джобче

Тази публикация е подбудена от егоистични съображения. Искам да си запазя на сигурно място  линка към тази картичка с джобчета, защото все го губя.
Самата картичка ми се вижда много лесна за правене и много подходяща за подаряване на гифт карти, различни ваучери, а защо не и пари.
Обяснението в блога е много подробно, с много снимки като най-важното, което трябва да запомните е как да сгънете ъгълчетата.

Ей тук обикновено се омотавам.

Горе долу една стъпка преди крайния резултат
Моя опит да направя такава картичка завърши с пълен неуспех. Но това е защото не успях да намеря блога на любезната дама. Другия път ще съм по-добре подготвена, честна дума.

Бързам да добавя още един линк, на Plamnito, където тя на чист български е обяснила като за такива като мен :) как най-лесно да се справят с този вид картички. Тя има много интересни урочета на тема сгъвки, човек винаги има какво да научи от нейните експерименти, както сами ще се убедите ако разгледате блога и.

клик на снимката


клик на снимката

Кат от Картишоците

5 comments:

Plamnito каза...

Това го правя често. За забравани като мен е идеално! Позволявам си да сложа линк към моя урок. http://plamnito.blogspot.com/2012/07/blog-post.html :)

BEARKIS каза...

Благодаря за споделянето,много добра идея!!!и благодаря за гостуването:))

Kati каза...

Плами, веднага добавям и даже бих искала да те поканя да представиш още някои от твоите експерименти за лесни и интересни сгъвки.

Plamnito каза...

Благодаря, Кати! Ще се радвам да бъда полезна!

Bo каза...

Интересно и полезно!