Our social:

15 януари 2015 г.

Идеи за организиране на Embossing folders

   Здравейте картишочета!Отминаха така чаканите от всички коледни празници и е време да разчистим бюрата си,за да се подготвим за следващите.Сами знаете как уж постепенно ,но неочаквано бързо се затрупваме с материали и инструменти които няма как да държим на куп върху работният плот.Аз лично имам доста голяма завладяна територия от шкафове и гардероби у дома,но не е това проблемът.Истински се затруднявам когато ми потрябва я някой стенсил ,я пънч,готови цветчета или пудри и прочее.В такива моменти стигам до извода ,че "подреденият хаос" никак ама никак не ми е приятел.и се започва едно мислене как по добре да ми бъдат организирани материалите за да са хем прибрани,хем лесно откриваеми.
    Преди време ви показах идеи за подреждане на панделките  ,а днес съм тук да споделя с вас един страхотен вариант за организиране на така любимите на много от нас папки за релеф.
Варианта на Karli  ме впечатли  с простичката система която държи далеч от безкрайното ровичкане .

                                                  .

     
                                                   

                                   
                                                    
Ако този вариант не ви допадне ,ето още няколко също толкова интересни и фунционални ...


            


                                                      


...с това се надявам да съм ви била полезна и успеете да въдворите малко ред сред "непослушните" пособия за творчество :)Ако имате идеи ,също може да ги споделите с нас.
От мен много вдъхновение и позитивизъм.
                                                                                              Bejko от Картишоците

3 comments:

Sophie каза...

Ооо страшно ми хареса вариантът с ринга и номерацията, само дето не ползвам толкова папки, но идеята е супер, мерси, Снежи!

skylife каза...

Хммм...идея 1 ми допада най- много - вече почти съм успяла да я осъществя :-) Само не се бях сетила за ембоснатите тагчета, а имах друга идея...

Galka каза...

Аз имам малко папки за релеф, но преди време видях една идея, която много ми допадна и я изпълних. Намерих си подходящ албум за снимки, намерих с размер приблизително 12х17 някъде, според папките е. беше за около 100 снимки, вътре беше с 2 броя по 50 джобчета. махнах единия сноп и другия го залепих в средата на корицата. И пак залепих копчета и ластик, за да стоят затворени кориците.
http://www.startascrapbook.com/community/showthread.php?12991-Cheap-Cuttlebug-Embossing-Folders-Storage