Our social:

11 януари 2015 г.

Здравейте и заповядайте на "Цветни разкази с дигитални печати"

 
Здравейте от мен Кали, на всички любители на картичките и ръчно правените майсторийки. Радвам се да ви поздравя от това прекрасно местенце, което обикнах още с неговата поява и което винаги съм разглеждала и подкрепяла с удоволствие.
Може би се чудите как се намърдах и аз в Картишока, а историята всъщност започна с един спор преди празниците, в който много от вас се включиха. Нали знаете поговорката „в спора се ражда истината“ и въпреки, че темата тогава беше доста различна, някак си ми щукна идея да се направят ревюта на различните марки за дигитални печати, как изглежда, как се купуват и т.н., защото много момичета не ги познават или не знаят как се работи с тях. Тази хрумка се хареса веднага и много момичета ми писаха във Facebook, че с радост биха направили или прочели нещо такова. Проблемът с Facebook обаче е, че там трудно се организира, запазва и намира полезна информация. Тогава като една добра фея от приказките се появи Кат с поканата да се включа в Картишок със седмична рубрика посветена на дигиталните печати.  И ето ме и мен ! 

(Надявам се) всяка неделя докато си пиете следобедното кафенце, да се отбивате за да се насладите на нашите
„Цветни разкази с дигитални печати“. 

Обещавам лично аз да не ви омръзна, защото ще каня много гости-разказвачи. Вече са си „запазили места“ всички, които ми писаха в началото, за да ни покажат любимите си диджита и да видим майсторийките, които правят с тях.
Тази покана е отворена и към всички вас. Ако искате да направите ревю на вашето любимо дигитално магазинче само ми напишете коментар тук, аз ще ви кажа как да се включите.

Разбира се, ако искаме да сме полезни, неделните ни срещи няма да се състоят само от представяния, а ще се редуват с полезни статии за начинаещите, а и за всички, които не са „навътре“  или се плашат от работата с дигиталните печати.
Очаквайте по-късно днес първата ни такава темичка, която надявам се ще отговори на въпроса ви - "Какво всъщност са дигиталните печати?".

Ще има много други полезни хитринки и идеи, където също очаквам вашата помощ с въпроси, връзки, урочета които сте срещали или направили.
За да ви стане цветно от сега, съм ви показала няколко от моите майсторийки сътворени с дигитални картинки, а с течение на времето се надявам да ви убедя колко лесно е да си играем с тях.
Кали

1 comments:

Valy каза...

Чудесно! Очаквам с нетърпение споделеното! Нямам познания и опит с дигиталните печати, а искам да опитам!