Our social:

23 януари 2015 г.

Пазаруване в Лидл: Нова сгъваема гилотина и тример.

Време е за седмичния пазар на зарзават, хляб, мляко и гилотини в Лидл. Кеф ти черен или бял хляб, кеф ти гилотина или тример или пък 2 в 1 направо.
Няма какво да увъртам повече, представям ви новият  им модел - този път сгъваем, за разлика от предишния вариант, който аз в момента ползвам.
Харесвам този вариант може би защото не мога да работя с тримера и почти не го ползвам. За мен обаче животът без гилотина е загубен. Това беше едно от първите неща които си купих като започнах да правя картички. Първата си купих от крафт-магазин, метална, изглеждаше много истинска и кривеше повече и от мен с ножица. Втората е лидълската, признавам, че я съсипах с един много дебел крафт рециклиран картон. Сега мисля да си купя новата, ето и на клипче как изглежда.
Ако вие сте професионалист, който реже огромни количества на ден, то тогава тази оферта не за вас. Но ако сте като мен - човек дето просто мрази да реже с ножица, а обича сам да си изрязва основи, няма си машинка за тагчета и други дреболии, значи трябва да се замислите. Като за 40 лв комбиниран уред, ми се вижда ок. Поправете ме, ако греша.
Освен сгъваемия вид на уреда ми прави впечатление, че и производителят е друг - Olimpya, които са ми непознати като име, но пък явно се занимават повече с такива неща.
 По повод въпроса с консумативите и резервните ножчета - поинтересувах се специално днес и отговорът е не, не внасят консумативи за тези уреди, но пък гарантират, че ако в рамките на 3 години ви се изхабят ножовете, носите я с касовата бележка в някой от магазините и те ви я подменят за нова такава гилотина. Не е лоша оферта, си мисля?
Кат от Картишоците, 
отговорна за доста ваши харчове в Лидл