Our social:

31 октомври 2015 г.

Сбирка на вещици (или репортаж от срещата на Картишоците и Джиджи)

На финала на този интересен не български празник, нека ви разкажа една приказка.
Имало едно време една малка вещичка. Живеела тя в далечни гори Швейцарски и скучаела без компания на други вещици наоколо, освен дузина, присъстващи само духом във чата. Решила един хубав октомврийски ден нашата малка сладка вещица да си организира вещерско сборище.
Речено сторено - мястото избрано в цвят зелен, огъня маскиран като маса за мацане, вещерските оръжия - арт журнали - хвърлени смело отгоре. Чудила се вещичката кой ли ще се отзове на нейната покана, когато що да види - знайни и незнайни
вещици от близо и далеч се дигнали и долетели за да си побъбрят сладко за микс медия, арт журнали и бебешки странички. Коя от Варна ( благодарим ти, Деси, че беше с нас), коя от Стара Загора (целувки, Руми), коя от Добрич ( и за теб целувки Ренка), че даже и от Търново (Мигито, спешъл за Картишоците) и цял куп софиянки бяха паркирали метлите пред вратата, бяха сложили широките усмивки и се забавляваха заедно с нашата малка вещичка.
Е, не можахме да потопим пръсти в новите боички, които ни донесе Бо, но пък видяхме демонстрация на нови микс медия продукти от наборсата.ком, с които Рали ни показа как да си направим уникална ръжда ( ако не помогне онова с колата и пирона) Толкова автентична стана, че си помислих ако мъж ми беше тука щеше да извади веднага кита и да измаже тази стара ламарина. Или направо да я изхвърли, като никому ненужна.
 
Имаше много кикот и глъчка ( за ужас на съседите), имаше размяна на тефтери, много подаръци за бебе Емо и сестричката му Калина. Имаше тичащи из стаите волни деца, някои и те малки вещички. Имаше сладки, соленки и други вкусотии. Всички вещици се бяха постарали да донесат доброто си настроение с тях и пръскаха добра магия наоколо.
Най-личната малка вещичка ни напуска предсрочно, но си имаше малко болно буболече, а това винаги е по-важно и от най-личното вещерско сборище. Ще се надяваме да я видим пак скоро.
Останалите изядохме вкусотиите, обсъдихме плановете за следващите странички в журналите, обединихме се около идеята за национално събитие по дружно мацане и се разделихме по живо по здраво. Всеки бръмна метлата и захвърча в своята си посока. До следващото сборище. Дано да не е пак догодина.

пс. Благодарим на двете Елши за гостоприемството.
ппс. Извиняваме се на всички нови, непознати хора, с които не успяхме да разменим по две думи.
ппп.с Носех и малки подаръчета от спонсора на това предизвикателство, Мигито, но тъй като съвсем се отплеснах и хич не ги дадох, то ще имаме една извънредна награда за следващия, който покаже готова творба в Картишок Микс Медия предизвикателство 7 .

Драго ни беше, мили наши приятелки вещици, че се видяхме. А сега - снимките:













Кат

3 comments:

Plamnito каза...

Много се забавлявах! Толкова любими хора на едно място! Благодаря на всички момичета, че дойдоха! Очаквам с нетърпение следвщата среща!

BEARKIS каза...

Много ви се радвам! И като си помисля, че бях решила да дойда....уви, ще остана пак с надеждата, до следващ път!Бъдете здрави!!!

Te4eto каза...

И какво сега... ще си похлипам тайничко сама... ама ако ми бяхте безразлични нямаше.
Радвам се, че и Джиджи е получила картичко/микс-медия доза обич и настроение!