Our social:

29 април 2015 г.

Честит Рожден Дееен.... скъпаа Кааат, Честит Рождеен Деен наа Тееб!


 
 
Кали
"Честит рожден ден, Кат! С пожелание за много слънчеви усмивки, изпълнено с цветове ежедневие и ярко-уникално вдъхновение !" 

Sofi
"Честит Рожден Ден, Кат!Продължавай да бъдеш все така позитивна, усмихната, вдъхновяваща!" 

Bejko
"Винаги фризирана и все така миксирана,
със приятели заобиколена за да си много вдъхновена,
Честит рожден ден, усмивко!" 

Росалинда
"Скъпа Кат, пожелавам ти да си здрава, обичана и щастлива! Запази тази енергия, която притежаваш още дълги години. Не спирай да твориш и да ни радваш! P.S. Бъди си все така щура, зареждаща и позитивна!" 
 
Джиджи и shMe
"Скъпа наша менторке и вдъхновителке, разбира се че първо ще ти пожелаем здраве, защото такава трябва да си винаги, за да продължиш да блестиш ярко, да черпиш с пълни шепи и да раздаваш любов на всички обични край теб. За няколко години се превърна във важна и много необходима в цветно и весело отношение част от живота на всички ни и най-малкото, което правим сега е да ти кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ за неуморния труд, красотата и вярното ти приятелство. Обичаме те много! Честит Рожден Ден!" 

А на всички вас прекрасни хора – заповядайте в новия ни проект – блогът за предизвикателства наКартишок, за да започнем нещо голямо заедно и да зарадваме жадната за багри душа на нашата скъпа рожденичка.  

8 comments:

Поли Христова каза...

Честит Рожден Ден,Кат!От сърце ти пожелавам здраве за теб и за всички около теб!Да имаш достатъчно от всичко, което ти е необходимо за да си щастлива и готини приятели с които да го споделяш:)Надявам се с отвореното си сърце ,голямата усмивка и любовта с която твориш и помагаш да заразиш още повече хора:)Прегръдки!

Borqna каза...

Честит Рожден Ден,скъпа Кат!
Успех!

Valarie каза...

Честит Рожден Ден, Кат!
Бъди здрава и щастлива, обичана и вдъхновена и не спирай да разпръскваш неповторимия си чар сред всички, до които се докосваш със сърцатите си проекти. Желая ти сбъднатост на всички мечти и копнежи. :)

Kati каза...

Благодаря ви на всички от сърце и душа. Направихте деня ми още по-цветен, пъстър и весел.

Kati каза...

Благодаря ви на всички от сърце и душа. Направихте деня ми още по-цветен, пъстър и весел.

Plamnito каза...

Кати, честит рожден ден! Да си здрава, упорита и винаги весела, за да ти се радваме дълго време!

Картичкофурии каза...

Честит Рожден Ден, Кат!
Пожелавам ти да си жива и здрава, да продължиш все така енергично да вдъхновяваш и увличаш, да твориш и да създаваш красоти, с които да ни радваш!

Анонимен каза...

Честит Рожден Ден! Да си все така позитивна,вдъхновяваща и креативна както досега!
Вал