Our social:

9 април 2015 г.

За пазаруването с любов :)

Привет, мили хора,

За страха от белия лист ще ви пиша друг път. Сега само ще кажа – има много измерения, без значение дали искаш да запълниш празното място с думички или красиви цветове. При мен лично борбата е голяма и все още не съм успяла съвсем да намеря правилната формула, за преодоляването на тази „творческа спирачка“.

След това нямащо-нищо-общо с по-нататъшното ми изложение встъпление, минавам на същинската ни тема.

Ще си говорим за една много приятна и разпускаща терапия – пазаруването на крафтърски глезотии. Поне при мен винаги действа така. Количествата отделени хормони на щастието при дебненето на поредното съкровище, после отварянето на кафявото кашонче или балонесто амбалажно пликче, просто е зашеметяващо.

Ще започна разказа си (който ще е в няколко части, очевидно) с някои от магазините, от които преди няколко години започнах своето тотално разоряване.

The Glitter Pot (www.theglitterpot.co.uk) – „Блещукащото гърненце“
http://www.theglitterpot.co.uk/image/general/bannersn.png

Базиран в: Англия

Разплащане в: британски паундове

Начин на плащане: Кредитна/дебитна карта

Директна доставка до България: почти прилична – определя се в зависимост от цената на поръчката в порядъка между 3-20 паунда. Пристига в рамките на 3-8 дена (в общия случай), но съм имала и позакъснели – 14-20 дни, като пътува с нормална AirMail, а не със SignedFor поща.

Ще вметна тук веднага за разликата между АirMail и SignedFor. Освен цената на доставката и начина на пристигане в България е различен – AirMail си го получавате по редовната поща, докато SignedFor в България се доставя от куриерска фирма „Интерлогистика“.

Доставка до английски адрес (ако ползвате опция с превозвач) – безплатна над 40 паунда, а иначе отново варира в зависимост общата стойност на поръчката в порядъка на 1-3 паунда.

Намалена доставка: Доста често правят промоции с намалена на половина международна доставка и безплатна доставка до английски адрес

Недостатъци: Няма възможност за плащане чрез PayPal, микс медия артистите нямат богатия избор на печат-арите и картичкоправещите в този магазин

Какво предлагат: Много неща наистина.

Магазинът е ориентиран към картичкоправещите и печато-маниаците предимно. Предлагат богат набор от марки щанци, печати и мастила, средства за оцветяване, шаблони и аксесоари. Тук ще срещнете редовно новите колекции на английски, холандски и американски марки, като например на Пени Блек и Хиро Артс. Едни от първите магазини са, които получават новите колекции на Дукрафтс и обикновено винаги ги пускат с 10% намалени първоначални цени.

Това, което обичам в този магазин, са редовните зареждания с нови неща (повечето на прилични редовни цени), както и презареждания на стари, а и, разбира се, приятните редовни и ад-хок намаления, които пускат на достатъчно чести периоди и с атрактивни цени.

Заради наистина богатата палитра от продукти, които предлагат и доброто обслужване имат няколко награди в категория „най-добър крафт магазин/доставчик“ в Англия.

И, може би, като за кратко представяне по-горното е достатъчно. Ще се постарая да ви запозная скоро с още няколко „чужбински“ интересни местенца, от които имам достатъчно преки впечатления.

Желая ви хубав и творчески ден. И, все пак, внимавайте в кесийката J

shMe от Картишоците

1 comments:

Анонимен каза...

Здравейте,
Много интересна статия за това хубаво онлайн магазинче.А ето едно онлайн магазинче и от мене:www.craftyindividuals.co.uk,в което има интересни гумени печати и други неща.Плащането е в британски лири може да се плати с дебитна, кредитна или с Пейпал.Доставят от Англия до България и е на прилична цена /само £2.95/. Доставката не зависи от сумата на поръчката или от теглото на поръчаните артикули.Досега каквото съм си поръчвала от това магазинче към поръчката ми има и подаръчета.

Поздрави:
Кремена