Our social:

23 октомври 2016 г.

Картишок и наборсата: ДЕН ЧЕТВЪРТИ - покажи ми в рамка

Здравейте, другари,

Който търси, намира. В това съм се убедила поне милион пъти. И сега така. Влюбих се в рамката на Tim Holtz още като я презентира миналата година. Но пуста цена… Ами реших на всяка цена да си намеря заместител – било нещо подобно, било нещо тип „направи си сам“. С доста упоритост и хищническо настървение намерих и то почти под носа ми.
И така, днес в ден четвърти от играта на Картишок и НаБорсата.ком с Роси и Рени от отбора сме ви приготвили едни по-различни скрап-проекти с някои от прекрасните хартии на IMG Vision - Masterchef Secrets Collection; Coffee Time Collection; Vintage Story Collection и Little Giraffe Collection



Аз (shMe) най-после си направих рецептурник по мой образ и подобие – аз ще си го ползвам, на моя плот ще стои и за това някои от „традиционните“ елементи на този тип произведения от само себе си отпаднаха. А пък „готварско-сладкарските“ хартии на IMG Vision се вписаха повече от блестящо в идеята ми. Нищо сложно – страниците са гръб-лице, ушити с ацетатни джобчета, в които да си мушкам на воля принтнатите рецепти и апетитни снимчици (адски досадно ми е да ги пиша на ръка). Особеното в моята визия за рамката е, че я „облякох“ в уоши тейп. Не исках да остава бяла, защото Роси по-долу ще ви покаже как не е необходимо да я променяте, а пък Рени е минала в следващото ниво и направо я е преобразила до неузнаваемост.

А ето как красивите десени на хартиите и съвсем малко допълнително елементи вече радват децата вкъщи:



Поздрави от мен, shMe
Здравейте и от мен. Дълго се чудих за какво да използвам моята рамка (Благодаря, Пете). Накрая ми светна лампичката, че всъщност има едно много удобно приложение. Реших да направя мини тефтерче, или книжка и да я кръстя " Дневникът на мама ". За какво би служило подобно нещо?!? Като мама на двама в момента, всеки месец имаме някакви ангажименти - консултации, часове при лекари, логопед и т.н., и т.н. За мен е много удобно да записвам датите и часовете на листчета, но... понякога Боян им помага да изчезнат. Сега повечето от вас ще кажат - "Тази в кой век живее?!? " . При наличието на толкова много програми за телефоните и компютрите, какъв е проблемът да си инсталира една и да си пише датите в нея.
Други ще прошушнат - " Толкова ли не може да си вземе един тефтер... "


Е, моят отговор е - Мога! :) Мога да си инсталирам и програма, имам и тефтер (много тефтери). Но, друго си е да ми се набива в очите всеки ден. Освен това, съвсем спокойно може да се отбелязват и много други важни неща, свързани с бебето или детето. Повярвайте ми, ще имате едно мини дневниче с информация, която ще ви припомня отминалите дни...

      Листчетата са закрепени за рамката посредством метален ринг, което е следващото удобство. Спокойно могат да се добавят още и още нови листчета. Когато ви омръзне да пишете, веднага може да си подберете една или две любими снимки и да използвате рамката с оригиналното ѝ предназначение.

Дизайнерската хартия, която използвах тук е от колекцията " Little Giraffe" на IMG Vision. Сладките жирафчета ми намигнаха някак дяволито ииии веднага ми легнаха на сърцето. Надявам се моята идея да Ви хареса. Очаквайте отново включване от мен малко по-късно през седмицата.
Здравей и от мен!
Един от проектите ми с хартиите на IMG Vision Ltd. е настолен календар в любимият ми винтидж стил. Използвала съм два листа от колекцията Vintage Story Collection;
 Всичко от процеса на направата му, може да бъде видяно във видеото:

Очакваме да видим проектите ви с хартиите на IMG Vision Ltd. 

А как може да участвате в играта може да видите тук:
http://www.kartishok.com/2016/10/blog-post_20.html