Our social:

9 октомври 2016 г.

Да празнуваш рожден ден креативно

Понякога е по-забавно да дадеш, вместо да получиш подарък за рождения си ден. А споделянето на удоволствието с повече хора само го удвоява. Ако не вярвате, може да попитате  Бо  от Крафт нещица /http://b-wow.net/. Тя избра да отпразнува рождения си ден в Местенцето на Картишок в компания на други креативни дами. Темата на творилнята, избрана от рожденичката беше  "Яж, смей се и обичай". 
Бо беше донесла цели 4 торби страхотни материали от нейното крафт-магазинче.
Успяхме да си поиграем с новите цветове на боичките на Dylusions .Акрилна боя Dylusions "Cherry pie"Акрилна боя Dylusions "Calypso Teal"Акрилна боя Dylusions "Tangerine Dream"
Имаше от любимите бръшоси, както и много цветя, копченца, дантели, надписи, стенсили и печати. Отправна точка на вдъхновението ни бяха едни прекрасни хартии:

Препоръчвам ви и голямото и малкото блокче - имат уникални дизайни, подходящи за всякакъв повод. А в момента са и на особено атрактивни цени.


 Тези хартии предопределиха цветовете на повечето платна. Успяхме да натворим внушително количество микс медия платна - нямаше как при такова изобилие от материали. Поиграхме с брокати, мънистадистрес мастила, фина паста и Prima  Soft Matte Gel. Ето как изглежда крайния резултат:






 Всички тези платна висят вече по стените на Местенцето ни. Може да им се насладите на живо на следващата сбирка на Кръжок Картишок.

Някои от нас решиха да останат малко по-чисти от други, затова заложиха на оцветяване с моливи.
Крайния резултат от "бързото" три-часово оцветяване е такъв, какъвто само shMe си го може-  зашеметяващ и запомнящ се. Представям ви Ягодка:
  Родиха се и една две бързи картички - ей така, между другото.


А за финал - помните ли какво ви казах за даването и получаването? Бо, освен че не пожела подаръци за рождения си ден, успя да направи подаръци на всички участници в  събитието. Веси отнесе голямата награда - пакетче с бръшоси, които тя така страстно желаеше. Съдбата си знае работата.

3-4-5 часа отлетяха неусетно. Никак не ни се тръгваше, но си обещахме да го повторим в най-скоро време. Останаха толкова неизтествани неща. А вдъхновението се удвоява, когато е споделено. Дано да ни държи до следващия път.
Благодарим Бо, че ни направи част от твоя личен празник. За нс беше удоволствие да сме "домакини" и участници в събитието.
екип Картишочки


1 comments:

Bo каза...

Благодаря Ви, мили дами! За това, че приехте да сте домакини, за времето и за приятните емоции, които споделихме заедно! Беше страхотен и незабравим празник за мен! <3