Our social:

22 октомври 2016 г.

Картишок и наборсата: ден трети - морски албум

В ден трети от съвместната игра на Картишок и Naborsta е мой ред да ви покажа какво измайсторих с великолепните им авторски хартии.   
Като дете на морето ме грабнаха всички дизайни свързани с морския бряг, пътуване и пътешествия и за това избрах великолепната колекция - The Seafarers 
за да направя едно албумче за съхранение спомените от топлите летни приключения.Албумчето е 20 /20 см с декорирани странички, джобчета и интерактивни карти, които общо могат да поберат около 30 снимки формат 10х15см.
 Според мен главно действащо лице при такъв проект трябва да са самите снимки и за това ми хареса, че албумът може да изглежда стилно и елегантно без да го претрупвате с декорации, а да разчитате главно на перфектно комбиниращи се десени на дизайнерските хартии.

В джобчетата на страниците има и основи за снимки, които украсих с рапанчета и морски звезди от структуриран картон 
и  само за пример ви показвам как би изглеждала първата страничка с една снимка на моите юнаци.А ето и клипче на целия албум:
 На корицата са двама весели другари и много копчета, облачета, рапанчета и панделки, които да приличат на морски флагчета.
 А сега e ваш ред да ни покажете красивите си проекти с дизайнерските хартии на Naborsata, а всички правила на играта и какви великолепните награди може да намерите  ето тук.

С морски привет и пожелание за попътен вятър,
Кали за Картищоците !