Our social:

26 октомври 2016 г.

Картишок и наборсата: ДЕН СЕДМИ - хартийки в арт журнална форма

Здравейте, сръчковци!

Едва ли сте очаквали да видите точно мен, наредена на хартийките, особено откакто почти не практикувам скрапбукинг и картичкоправене. Но в чест на прекрасните хартии на Наборсата, нямаше как да пропусна. От всички бебешки хартийки, романтични китки, изчистени десени, коледни хартийки, аз избрах точно най-мъжките - пътешественическите. Ето този лист ми грабна окото още когато излезе колекцията и точно него използвах за първата страничка в новия ми журнал:


Беше си предизвикателство да направя страничка след 5 месеца "пост" от крафтване, а още по-голямо предизвикателство се оказа условието да използвам дизайнерски хартии. Стана хаотично, пъстро, разхвърляно, разръфано, но пък ми напомня на хаоса, който цари непосредствено преди потегляне на път с двете деца. 


И като казах деца - обичам детски елементи, затова добавих и хартиени самолетчета, които да кръжат на Лондон, Париж, Пиза, Ню Йорк, Москва...


Нямах представа какво ще излезе от тази страничка, нямах и високи очаквания. И да ви кажа честно, когато реших, че е завършена, не си я харесах. Но както обичам да правя често, докато си я гледах всеки ден на бюрото, с времето започнах да си я харесвам и да си я чувствам моя...


Надявам се, леко нестандартната употреба на дизайнерските хартии на Наборсата да ви е допаднала и вдъхновила да опитате нещо различно. 

Продължавайте да ни показвате вашите проекти с хартиите на Наборсата и не забравяйте да ни ги покажете в Играта. Линк, условия и награди може да видите тук.


Очакваме да се включите!

Поздравчета,
Джиджи.