Our social:

29 октомври 2016 г.

ПЕЧЕЛИВШИТЕ от играта на Картишок и НаБорсата.ком

Здравейте, принцеси и кралици на цветните хартийки,

Измъчихме ви от чакане, но и ние се „измъчихме“ (ама пък ни беше сладко мъчението) цял ден в разглеждане, дискусии и гласуване.
Толкова много красиви творения и вложена страст ни показахте в играта на Картишок и Наборсата.ком, която протече през изминалата седмица. Благодарим, че ни направихте част от пъстрите си фантазии. Всяка от вас заслужава награда и, понеже нямаме възможност да дадем предметна такава на всички, а искаме да ви подарим нещичко за спомен, Кали изработи тази прекрасна виртуална значка за всяка една от вас – принцеси, да си я копирате и „закачите“ в страничките и/или блоговете за спомен със заслужена гордост. Прекрасният фон е част от новата колекция на Наборсата.ком "Носталгия", може би ще ни покажете как сте я използвали в следващата игра?
А сега с голямо вълнение обявяваме абсолютния ни фаворит, който печели голямата награда 3 блокчета по избор от авторските хартии на IMG Vision (naborsata.com), които ще бъдат дадени с голямо удоволствие от Мария (цитираме я дословно):


с разкошната си картичка лодка и допълнителни гласове за прекрасната и кутия.


Първа подгласничка, която печели едно блокче хартии от нас картишочките е:


с красивия си комплект в розово


Втора подгласничка, която също печели едно блокче хартии от нас картишочките е:


с великолепно декорираната си кутия

Момичета, честито! Като нашите три короновани кралици – можете да вземете кралската значка, специално приготвена за вас от Кали и да я сложите на страничките си. Богатият фон и тук е част от новата колекция на Наборсата.ком "Носталгия".

Благодарим на Наборсата.сом за вълненията и новите емоции във всякаква форма и цвят, свързани с играта, и за предоставените великолепни хартии. Удоволствие е да се работи с красиви дизайни и качествена хартия, наистина.

Благодарим още веднъж и на вас, талантливки, за участията. Целия албум, който можете да разгледате, със забележителните 97 снимки от участията ви, сме събрали тук: Картишок и Наборсата – Игра с награди (ако не сте членове на групата, с радост ще ви приветстваме).

Очаквайте ни съвсем скоро с нова игра и нови награди.

Поздрави и усмивки,
Екип Картишок

1 comments:

Cvetelina Borisova каза...

Ехаа... не мога да повярвам :) Много... ама много ме зарадвахте :) Много Ви Благодаря :)