Our social:

19 юли 2013 г.

Шрифтове на кирилица.

Днес ще ви занимавам с една тема, която според мен е много полезна. А именно - как да разнообразим стандартните шрифтове в word с по-интересни такива и то на кирилица.
Имам си колекция любими, които често ползвам за надписи. Инсталирането им на компютъра е страшно лесно - обикновено са rar формат и трябва да се разархивират, после отваряте и натискате install и готово - след секунди вече пишете идейни надписи за картичките си.


те са оттук: 
Колекция шрифтове

  Аз си имам няколко, които ползвам регулярно.

Голяма част съм свалила от тук  защото беше най-бързо: просто свалих цялата колекция наведнъж.По-голямата част от тези сайтове са на руски (логично като търся кирилица и предимно такива ми излизат), но пък има и чудесна  и голяма Колекция шрифтове на български.


А тази колеция дори не съм успяла още да разгледам. Но пък ми изглежда много подредена и добре направена. Само гледайте дали шрифтовете поддържат кирилица, че аз погледах няколко и се оказаха само за латиница. Не че нямам и готини надписи на английски, по причина липса на добър превод... но това е друга тема.
 Надявам се да съм ви била полезна.

Кат от Картишоците

3 comments:

Bo каза...

Не сте сами и още как! ;)
Полезно ми беше! Благодаря! :)

Анонимен каза...

Страхотно! Безкрайно съм щастлива, че Ви открих!

Анонимен каза...

Страхотни са! Исрено благодаря!