Our social:

10 август 2013 г.

ДистресНати новини :)ххх

Здравейте мили хора,

Не успях да ви го поднеса със сутрешното съботно кафе, но да ви зарадвам поне с това в неделя. :)

Отново съм при вас с чудесна новина или дори две от Тим Холц и Рейнджър.

И така, ако някой още не е разбрал - на пазара вече се предлага и празничната гама от дистрес цветове, на Тим. Нали се сещате - Festive Berries, Salty Ocean, Peacock Feathers и т.н.


Това са дванадесетте ярки цвята, коит силно контрастират на винтидж ефекта на останалите 37 "оригинални" цвята и внасят наистина нещо много празнично и специално в цветовата палитра на Тим Холц.
 
Но, това не е всичко. Най-после и то съвсем скоро може да очакваме на пазара и специалната Watercolor хартия на Рейнджър и Тим Холц, създадена специално за оцветяване с дистрес маркерите и другите реагиращи на вода продукти от Дистрес гамата на г-н Холц.
Новата хартия ще бъде с една гладка и една грапава страна. Гладката ще бъде изключително подходяща за детайлно отпечатване на образи, докато грапавата е рекламирана като изключително подходяща за "креативно блендване" :)) .
 
Е, мен лично няма нужда да ме "убеждават" повече. Тотално зарибен случай. Ако някой се добере пръв до тези нови съкровища, много моля да сподели веднага своите впечатления.
 
Сега изчезвам яко дим, защото интернетното ми, т.е. блогърско време за днес е разчетено до секундата и свърши точно в този момент.
 
Поздрави и целувки,
 
shMe от Картишоците


1 comments:

Кат каза...

еее шМи, само в разходи ни вкарва батко Тим. Но пък точно тези цветове са страхотни... аз имам доста от тях на мастила и много се изкушавам да напиша и маркерите в писмото си до дядо Коледа.