Our social:

13 август 2013 г.

Малко скандинавски хубавини...

Привет и от мен, приятели! 

    Нямаше как да устоя на поканата на Кат да споделя нещичко с Вас. Не бих казала, че съм човек, който може да ви научи на нещо, но пък мога да Ви покажа някои мои открития и разбира се моите интерпретации на видяното. Безкрайно много обичам да гледам клипчета с уроци за някоя интересна картичка, кутийка, албумче и всички останали хубавини, които правят нашето хоби толкова пъстро и цветно. 
    Отдавна наблюдавам работата на една жена, която за мен е голям вдъхновител. Казва се Anne Rostad или позната oще като xanerro1. Живее в Норвегия и тази година съвсем заслужено от Graphic 45 я избраха в техния дизайн тим. (Ако само видите какви кашони й изпращат с материали, за да твори за тях и да рекламира, всичко, което произвеждат).
    Веднага ще Ви дам връзки към:
 Нейният блог: - www.annespapercreations.com/ 
Профилът й в Pinterest, или както Кат би казала: Корковата й дъска : - http://pinterest.com/xannero1/
Каналът й в www.youtube.com: - http://www.youtube.com/user/xannero1
   Това, което ми харесва в нея е, че нито за миг не се поколебава да покаже кое как става. Това е истинският творец. Каква е ползата да се правиш на велик и да пазиш "огромните" тайни, когато винаги ще се намери някой, който рано или късно да ги разгадае. Но обикновено винаги има такива, които се самозабравят и започват да се величаят. 
   Така че, не си пестете думите, когато някой Ви попита нещо. Утре Вие ще питате и ще очаквате отговор, дори може да е от същият този човек който днес сте подминали с високо вдигнат нос.
   Първо ще пусна връзки на урочетата, които използвах, а след това и към моят блог, за да погледнете моите кавъри.

  Първото уроче е за една прекрасна картичка, която винаги можете да допълните с неща по Ваш избор. 

  http://www.youtube.com/watch?v=Ca1d769to90&feature=c4-overview-vl&list=PL4B4702AFEC6160A2

Тъй като обичам да смесвам няколко неща в едно, ето и уроче за нещото, което аз допълних в картичката: http://www.youtube.com/watch?v=JNKg_mFKSY0 Едно малко водопадче, което може да послужи за малки снимки на членовете от семейството или пък каквото друго прецените.

 Ето и моята интерпретация тук.


Второто уроче на Аnne е за книгоразделител-
http://www.youtube.com/watch?v=TzzQd3F6Gw8&feature=c4-overview&list=UUXUG_Lik4xha8q-90nQNJOg 
   Ами много обичам да чета и понеже не отдавна си говорихме с една дама, че покрай картичките, забравяме за красотата на таговете и книгоразделителите, аз реших, че ще го направя за нея. Надявам се да си го хареса. 

   Ето какво направих аз.


 Ами това е от мен- Росалинда. Очаквайте отново включване с разни разнообразни. 

 П.С. Шшш, ей! Ставайте! Приключих!