Our social:

3 август 2014 г.

И крафт-торбичките отиват при:

Време е за обобщение.
Блогът ни получи по случай рождения си ден цели 13 урока на различни теми. Някои от нашите гости бяха стари ваши познайници - Кали, Тече, Пламнито - благодаря ви за това, че всеки път откликвате така позитивно на моите желания да споделям тук вашите знания. Надявам се и през следващата година да ви виждаме често в рубриката БГ-феи с идеи.
Вили, Маги, Джулка, Мари, Тони, Стела, Илиночка, Валари, Хриси - вие ни гостувахме за пръв път, но се чувствайте поканени винаги, когато имате нещо любопитно за споделяне.
Надявам се с обща помощ от всички ви да направим това местенце още по-полезно,  интересно и пълно с уроци и техники . Както и да зарибим още фенове за нашето хоби.
Но стига лирически отклонения - време е да обявим кой ще получи  крафтърските торбички с изненадки.
http://www.kinnelonconserves.net/brownpaperbags1.jpg
Торбичка номер 1 пълна с описаните от мен материали получава Валари


http://www.kinnelonconserves.net/brownpaperbags1.jpgТорбичка номер 2, която шМи напълни с коледни подаръци получава Джулка.



http://www.kinnelonconserves.net/brownpaperbags1.jpg
Торбичка номер 3, с изкушаващи хартийки, панделки и други дреболии получава Bimba/Стела

http://www.kinnelonconserves.net/brownpaperbags1.jpg
В торбичка номер 4 се крие ваучер за дигитални печати от Day for Daisies и тя отива при Мари.

И за финал, понеже ние винаги сме пълни с изненади – имаме и торбичка номер 5 благодарение на Снежи.
http://www.kinnelonconserves.net/brownpaperbags1.jpg
В нея се крие изненада – онлайн работилничка при  Елшите – “Ефектът на времето”. Тя отива при Течето заради красивите и маргаритки.

Това е. Уви, не можем да наградим всички, колкото и да ни се иска. Но кой знае …. следващия път!

Поздрави
цялата тайфа Картишоци.

7 comments:

Plamnito каза...

Честито, момичета! Наистина се получи много забавно парти за рожденият ден ан Картишоците! Мисля, че постигнахме целта си, като направихме няколко феи по-смели да разперят крилете на въображението и вдъхновението и да пожелаят да споделят с останалите! Дано когато се съберем следващата година, сме поне два пъти по-картичкошокирани, в което не се съмнявам! До скоро!

Bimba каза...

Прекрасни сте момичета! Благодаря от сърце на всички ви! Направихте деня ми още по-прекрасен и усмихнат и добавихте огромна доза настроение! Честито на всички! Поздрави от мен, мили картишочета и на всички участници в играта!

Valarie каза...

Огромни благодарности за наградата. Усмихнахте ме много и ме зарадвахте безкрайно. Честито и на останалите момичета.
Поздрави и дежурните усмивки от мен за Вас, Картишочета. :)

marieraly каза...

Благодаря ви момичета!Събота и неделя не съм пипала компютър. Едва сега поглеждам и... каква приятна изненада и прекрасно начало на седмицата! Много ви благодаря. Прекрасна седмица и на вас!

marieraly каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Unknown каза...

Благодаря ви Момичетааа! Толкова се зарадвах, бях извън града и около 4-5 пъти се опитвах да коментирам, нооо пусти таблети, не искат :) Затова днес бързам :) Поздрави и Успех от Мен :) аааа забравиххх целувки за всички :*:*:*

Te4eto каза...

:-) И моят ред за благодарност дойде. Много благодаря! Подаръчето направих от сърце и без каквито и да било очаквания за поощрение, а то гледай каква изненада...
Нямам идея какво трябва да направя, но съм сигурна, че ще е интересно - благодаря на Снежи и целия екип!