Our social:

5 юли 2015 г.

Репортаж във снимки: втори рожден ден Картишок. Лексикон - игра с награди.

Оставих емоциите да се уталожат, преди да дам отчет как мина рождения ден на Картишок. Но да ви кажа, още ме държат трепета, радостта, вълнението и големите усмивки. Защото беше хубаво. Имаше всички най-важни съставки за един рожден ден – Приятели, торта, подаръци, цветя и купон. Някои неща ще видите, а други – като вкусната торта, подарък от Бо, почти не присъства на снимките, защото беше изядена бързичко. Забравих да снимам и големия букет от Ренка, и разделителите подарък от CAS Мари….но пък снимах голямата изненада от Мигито – цял куп печати за всички фенове на Картишок, както и страхотното розово платно с бродирано кексче, което получихме от Усмивката.
IMG_2486IMG_2487IMG_2488
IMG_2498IMG_2489IMG_2490IMG_2493IMG_2501IMG_2517
Имахме си много малки картишочета, но не им видяхме очите, освен на тази малка принцеса. Останалите вилняха из клуба и се опитваха да надвикат нас – играещите с печати, боички, шаблони и какво ли не. Ако се чудихте какво точно правихме – имаше две линии на действие. От една страна шМи показа страшно лесна, интересна и полезна техника, в резултат на което всички дето нямаше да се цапат се омазахме обилно с черна боя.  Но пък се родиха едни чудни тагове. Останалите правиха Лексикон. На гърба на грундирани А5 листове бяхме написали въпроси, свързани с Картишок. На база отговорите трябваше да се направи страничка за бъдещия Лексикон на Картишока. Падна голям смях – наложи се доста да поизлезем от зоната си на комфорт . Аз правих черен стиймпънк, Усмивката – керемидена сватба, Зара работи със зелен цвят, Мария CAS трябваше да използва дигитални печати.. и така нататък. Някои не успяха да довършат страничките си въпреки нашата почти 4 часова работилничка, но затова са виновни сладките приказки, така че те си имат за домашно да ни я направят и изпратят.  Други като Ренка си изтеглиха бухалчета, а тя вече ги прави със затворени очи  - трябваха и само 10-15 минутки и сътвори поредния бухлов шедьовър.
IMG_2507
IMG_2509
IMG_2514
IMG_2508

IMG_2512IMG_2525IMG_2527IMG_2533IMG_2534IMG_2535IMG_2536
Ами това е накратко. Смяхме се, духнахме двете свещички и си пожелахме все така да вървим напред, а вие да ни подкрепяте за да има смисъл нашето начинание.

Ако ви допада идеята за Лексикона ни, ето линк с въпросите, по които може да сътворите страничка и да ни я изпратите. Пишете на имейла ни kartishoka@gmail.com за да ви пратя адрес. Срокът е до 31.07.2015, а за двама от участниците ще има и награди, осигурени с любезното съдействие на migito.com и екипа на Картишочките. 
След като получим всички странички, ще ги подредим в журнал и ще ви го покажем. 

 Толкова от нас засега.
Очаквайте ни пак с нови теми и щури идеи.
за вас писа: Кат от Картишоците.

2 comments:

BEARKIS каза...

Мога само да съжалявам за пропуснатите мигове!!! Поздрави!

Irena Stefanova каза...

Усмихвам се, като си спомня за хубавия рожден ден :)