Our social:

6 юли 2015 г.

От къде да си купим готови цветя ?

Здравейте! По молба на останалите Картишоци днес съм ви подготвила една статия на тема on-line магазини за хартиени цветя. Ако като мен обичате да украсявате обилно своите проекти със сигурност се нуждаете от готови цветя, още повече, че не винаги има време да ги направим самички. Те се предлагат в невероятно разнообразие от видове и цветове и повечето се изработват от т.нар. черничева/mulberry хартия.

  Ще ви представя двата големи "чужбински" магазина, които познавам заради страхотното разнообразие от продукти въпреки, че голяма част от тези цветенца магат да се намерят и на нашия пазар. А колкото до разходите, които ще направите, оставям това решение във вашите ръце (и джобове).
Започвам с Дивата орхидея или Wild Orchids Crafts, които са разположени във Великобритания, но цветята (както и при всички останали) оригинално се изработват в Азия.
Асортиментът им е огромен и включва:
 
  • различни маргаритки, нарциси, макове, хризантеми, карамфили, магнолии и други



  • Готови пакети и Пакети за начало / Flower Kits & Starter Packs - е мястото където винаги надничам, защото цветята там са събрани по цветове и са много удобни ако залагате на разнообразие.

    Ако не търсите нещо конкретно ви съветвам да започнете със СПЕЦИАЛНИТЕ ОФЕРТИ, където ще намерите и по-добри цени.

    Освен хартиените цветя в WOC може да откриете листа, клонки, цветя от плат, дантели, панделки, брадс и много други  джунджурийки.

    Повече подробности за доставката до България може да разгледате тук, но като цяло поръчка над 70£ лири е с безплатна доставка, а ако не сте достигнали тази сума пакет с тегло под 500г ще ви струва 10,50£. При нас пакетчето от Англия пристига за около 10 дни.

     A това е блогът на WOC където може да се заредите с вдъхновение и да разгледате много проекти сътворени с от великолепни дизайнери с техните продукти.

    Вторият сайт, който ще ви залее с разнообразие и доста приемливи цени е Аз съм рози /  I Am Roses. Аз ви го препоръчвам когато ще пазарите на едро или правите общи поръчки, защото ако са повече бройки излизат наистина  евтино.
    Сайтът е Тайландски и ако не ви тревожи малко по-дългото време за доставка всичко останало е без проблеми. 
    А разнообразието е наистна огромно: 
  • Рози (за да ги откриете трябва да погледнете в страничната лента и да намерите списъка By Size - ВСИЧКО означено с R са рози в различни размери от 1 см  до 5 см).





  • Венчелистчетата или не-сглобените цветя  ще намерите като Scrapbook Flowers.
Хубавото е, че се предлагат и страхотни комбинирани пакети както от един и същ вид цветя в различни цветове така и от различни цветя в един и същи нюанси.
Доставката е много изгодна - ако се регистрирате в сайта и поръчката ви е над 100$ ще я получите безплатно. Ако не достигнете тази сума за всяко пакетче плащате 0,5$. Получавате tracking number, за да знаете къде се намира поръчката ви, а до България пристига за 10-20 дни. (Последната ми пратка дойде за 10 дни и седя повече в пощата, защото не ми бяха пуснали известие, та ако се забавят проследете си я с tracking number-а).

 Ето това е сайта за предизвикателства на IAR, където може да се включите ако в проектите ви има поне два вида от техните цветя, както направих аз с тази сладурана (всички цветя са техни).


Надявам се да съм ви била полезна и да съм ви заредила с пъстро вдъхновение. 
Цветните градиннки за вас днес обиколи, 
Кали