Our social:

1 юни 2016 г.

Детско-бебешки му работи (безплатни печати за картички и албуми).

Привет, щури фенове на Картишок.
Покрай микс медия страстта, в която съм потънала напоследък установих, че не съм споделяла скоро с вас благинките, на които попадам чат-пат в нета.
Ясно е, че който виси в Pinterest по 5-6 часа на ден ще е попаднал вече на част от тях, но за останалите бедни труженички (ха-ха как звучи) нека да метна полезни безплатни картинки за бебешки картички.
Напоследък около мен се раждат доста бебета и това е повод за радост от една страна, а от друга, за редене на крокодилски сълзи, защото всички очакват от мен албумчета, картички, дневници и какво ли не на бебешка тема, а тя определено не ми е силната страна. Затова харесвам сладки лигави картинки на разни животинки, които могат да се оцветяват в зависимост от нуждите - кога в розово, кога в синичко.


 photo e8143bf6.jpg
Източник: http://cre8tive-hands.blogspot.bg

Източник: http://cre8tive-hands.blogspot.bg/search/label/Elephant


Източник: http://cre8tive-hands.blogspot.bg/search/label/Owl

Източник: http://lostinpaperscraps.blogspot.bg/2011/11/octopus-digital-stamps.html

Източник: http://bodilsscrappeverden.blogspot.bg/2010/06/new-free-digi-stamp_25.html
Източник: http://sliekje.blogspot.bg/search/label/girls

Ако почнете да търсите из нета, ще откриете още много подобни нещица. Но като за начало и тези ви стигат за бързи проекти.

!!! Съвет за начинаещи крафтъри - как да ги ползвате
  • Разпечатвате си ги на по-плътен картон и оцветявате картинката с акварелни моливи, алкохолни маркери или пък фулмастрите на детето
  • Разпечатвате върху цветна весела хартия и изрязвате след това
  Честит ден на детето на всички малки  и пораснали деца. Не забравяйте - да запазиш детското в себе си е важно за всеки човек, но за твореца е още по-важно. Така че обърнете поглед навътре в себе си и пуснете хлапето на воля да вилнее.

И не забравяйте да ни покажете какво сте натворили!

Ваша инфантилна Кат от Картищоците