Our social:

26 януари 2015 г.

Gelli print

Днешният ден от седмицата  вече знаете е посветен на MixMedia или както в един разговор между Картишоци се роди ново наименование "Миксера".Така ,че занапред  прочетете ли тук "Миксер "не си мислете ,че е грешка.При нас като в кулинарен блог също забъркваме рецепти за всевъзможни така необходими декорации за нашите проекти.И днес ще е така,но първо ще си поговорим малко за гели техниката или както в оригинал е известна под името Gelli print.
С какво ме грабна,споделям с вас веднага:
1.Можем да оформяме наши индивидуални и уникални дизайнерски хартии-гарантирано неповторими. 
2.Приложима е към различни видове основи дори и  фолио.
3.Дава голяма свобода на фантазията .
4.Включва използването на всякакви видове инструменти като се започне от обратната страна на четката или най-обикновено шишче,минаваме през подръчни средства като фоам и стигнем до стенсилите, които така или иначе всеки себеуважаващ се крафтър държи на видно място върху работният плот.
Почти сме готови за действие.Остана да се снабдим със специалното плате,което може да закупите в оригинална опаковка
                                                Printing Plate, 6" × 6"
или да   забъркване в домашни условия.


Ако ви се струва сложно имам и друг вариант,който лично изпробвах.Използването на силиконова подложка за телефон/Anti slip pad  със която успях да направя няколко  основи за тагове.



Подбрах и няколко интересни клипчета които да ви дадат по-ясна представа за процеса на работа.А в следващата ни среща ще си говорим за боите които бихме могли да използваме при работа с едно от тези гел платета,независимо кое сме избрали.

https://www.youtube.com/watch?v=VUIJfoZGZLY
https://www.youtube.com/watch?v=FytTZNyLX_w

 Забавна седмица от мен Bejko!