Our social:

20 септември 2013 г.

Copic настроение

Здравейте сладурки!
 Прехвърлих в главата си доста темички с които бих могла да ви занимая и всичките ми се струваха не до там интересни ,но след вчерашната публикация на Кат...не може да е друго освен малко цветово насочване за тези които искат да се впуснат в света на копиците-/copic/маркерите.Аз като човек който оцветява с акварелни моливи и то не много често няма как да ви дам съвет,но скоро попаднах на един блог ,в който много нагледно са посочени всякакви комбинации на цветове и нюанси по начина ,който виждате долу...

                         




 С тази връзка Just4FunCrafts  ви изпращам към това чудно местенце,а аз отивам да оцветя една зелена салатка с нещо към нея за вечеря:)

   
                     Хубави почивни дни от мен!
                                                       

                                                           bejko
         







3 comments:

Kati каза...

Добре дошла официално сред нас, Снежи.Много се радвам, че екипа се събира, защото харесваме различни неща, и така ще имаме мнения по повече въпроси. Ето - темата с копиците ми е тъмна индия, но знам че доста хора ще се зарадват на твоята публикация.

bejko каза...

Кат,благодаря ти и аз официално!Това е тема ,която и мен ме гложди от много време.Попаднах на тези комбинации и си казах ...Аха... това е !Наистина ще се радвам да е полезно и на други момичета:)

tangenta каза...

О да, страхотна тема, много й се зарадвах. Сега остава да се обзаведа с копици, хихи, всъщност си имам 20-тина, но много си ги обичам и като се позамогна, те ще ми бъдат важна инвестиция.
Благодаря момичета за труда, желанието за споделяне и хубавия блог и екип!