Our social:

23 септември 2013 г.

Безкрайна картичка


Вече ви признах в подробна публикация моя проблем с красивите хартии. Вие също споделихте болката ми при нарязване на тези красиви блокчета. Съгласни сте с мен колко по-трудно става, ако хартията е двустранна. Затова вярвам ще се съгласите с мен, че всеки начин, който позволява запазване цялостта на хартийките е добре дошъл. 
 

Затова днес реших да ви припомня (за тези, които са забравили) и да ви покажа (за тези, които не знаят) що е то Безкрайна картичка. 
Най-добрия урок на тема "Безкрайна картичка" безспорно е на Гери. И до ден днешен като тръгна да правя такава картичка поглеждам там.
Никога не мога да запомня накъде се биговаше и накъде въртеше. Погледнете го и вие и ако не сте се пробвали досега, опитайте да направите такава - всъщност е много лесно и забавно (каза Кат, чиито мъж и ряза картончетата и прави сгъвките за да са прави, иначе никакъв шанс да се отваря и затваря картичката).
  
 
 

Както виждате - основната цел, а именно да се покаже повече от двустранните хартии е постигната. Много харесвам този вид картички особено за детски празници - голямо забавление за децата е да ги премятат и отварят на всички страни - никога не им омръзва.
Моята безкрайна картичка отиде за имения ден на един колега. Сложих и вътре картинка, която подхожда на задълбочения вид, който придобива колегата като почне да работи. И въпреки, че той отдавна не е дете, все пак доста се забавляваше докато премяташе своята безкрайна картичка. Забавно е, определено.