Our social:

21 септември 2013 г.

Paper Playful или как да следим предизвикателствата.

Добре, вие сте от ония щури Картишоци, дето правят картички с ред и без ред. Чудите се какво да ги правите и тогава откривате света на предизвикателствата /Challenges/. Българските сайтове за предизвикателства са ясни - те са няколко и са на познатия ни роден език:
Но какво да кажем за чужбинските такива? Не мога хич да им хвана края, макар че се опитвам - направих специален раздел в Картишока, където съм изброила всички, за които се сещам на първо, второ и пето четене. От време на време успявам да се класирам в някое от тях, но по-често проблема ми е, че дори забравям да проверявам кой печели въпросните предизвикателства, в които участвам. Добре че има добри души като Роси, който съобщават във фейсбука като видят някоя от нашите Фурии да печели.
Това беше преди да открия Paper Playful .
Накратко казано, това е екип от доброволци, които ежедневно се ангажират да преминават през дългъг списък сайтове за предизвикателства и да ви обявяват всеки ден кои са победителите и какви предизвикателства течат в момента. Много съм горда да заявя, че сред доброволците има и наше момиче - усмихнатата ЕМ. Тя е една от тези, които губят по няколко часа на ден за да можем ние, останалите да получим спретнат списък с всичко най-важно на една страничка.
Дори и ако не сте такъв маниак на тема предизвикателства - запишете си блога. Може да се ползва като чудесен източник на вдъхновение. Обикновено в края на списъка  се показват скечове, цветови комбинации, снимки за вдъхновение и ако музата ви е напуснала и се чудите на каква точно тема да творите, ето от къде да черпите идеи. Е, написаното е на английски, но очите знаят всякакви езици :) нали?
Поздрави,
Кат от Картишоците