Our social:

17 юли 2014 г.

Играта 4: Полезни урочета за правене на цветя от хартия от Мари

Здравейте приятели,
тези дни съвсем не ми остава време за “другия ми свят” както го наричат колегите ми, и съответно със закъснение виждам прекрасните урочета, които са пристигнали на нашия имейл. Вече си имаме цели 4 непоказвани, което много ме радва. Благодарение на вас Картишока става това, което се надявах да бъде – Споделено от приятел за приятел!
Днес приятелката се казва Мари и прави страхотно романтични картички, с които понякога ме остава безмълвна. Страшно много уважавам и нейните, ръчно правени цветя (тя е от малкото останали “колежки” без машинки, което още повече ме кара да и се радвам). Ето ви пример за едни от любимите ми нейни цветя:

 


 

 Ето нейното първо включване при нас, а скоро ще има и второ ( за по-нетърпеливите - може да го видите в нейния блог: за Играта на Картишок).


Честит Рожден Ден!
Пожелавам на целия екип още много време да ни радвате, да творите, да ни вдъхновявате! Вашата страничка посещавам по-често от всички останали крафтърски блогове. Винаги намирате с нещо да ме изненадате и очаровате! Благодаря ви!

Няма как да не ви приготвя поне 1 подарък по този случай, надявам се да успея и повече.
Първо искам да ви разкажа за моите учителки, които ме запалиха по ръчно правените цветя. На основата на техните уроци, аз доразвих, експериментирах и достигнах до моите цветя.
Най-напред попаднах на Наташа - Ashatanka,
http://ashatanka.blogspot.com/
Това е нейния блог, от тук видях първия урок за розичките:
ето го -  МК "Розочки":)
Естествено доста трудоемко е да се изрязват едно по едно цветчетата, за това се сдобих с няколко подходящи пънча( защото нямам Big Shot)
За съжаление Наташа от доста време не е публикувала нищо, или поне не в този блог.

Другата ми учителка е Klaudia/Kszp .
Също много способна дама, много ми харесват нейните творения.
Има много урочета, за най-различни видове цветя, ето един за розички:
http://kszp.blogspot.ch/2013/09/kurs-na-paczki-roz.html
 
А тук е раздела за всички урочета. Разгледайте ги , със сигурност ще ви засърбят ръцете да пробвате нещо.
http://kszp.blogspot.ch/search/label/kursy
 
Това е от мен , като начало по темата за ръчно правените цветя. Надявам се да успея да допълня тази теми с уроче за моите цветя.
Хубаво лято и много усмивки и прегръдки за всички вас!
Мария