Our social:

15 юли 2014 г.

Рециклирай...торбичка

Ето ме и мен! Наканих се...

   Първо искам да напомня на всички наши приятели, че имат време да се включат в нашата игра по случай първият рожден ден на нашето "Картишоче". Кат аз искам да благодаря на теб за инициативата, която пое преди година, за това, че успя да ни организираш (аз съм много за бой, но другите момичета се включват с прекрасни неща) и това местенце се превърна в една голяма съкровищница на идеи, хитринки, урочета и какво ли още не. Момичета от екипът на "Картишок", пожелавам да сме живи и здрави и да продължаваме да поддържаме това местенце, защото е хубаво да имаш една постоянно обновяваща се енциклопедия, защото е лесно, когато отвориш съдържанието и не се налага да търсиш часове наред, а понякога и дни, точната статия, необходимият урок или идея. Не претендираме, че всичко е подробно, но се страем (Аз има да ги стигам момичетата) да е приятно и полезно. Целувки на всички до една!

 Това, което ще покажа днес, не е откриване на топлата вода, но е една подсказка, за тогава, когато ножът е опрян в гърлото на крафтърката и тя има само някакви си 30 - 40 минути за действие, в които трябва да нахрани детето, да го облече, тъкмо го е облякла трябва отново да го съблече, защото или памперсът е пълен, или пък е решило да порови в саксията на терасата и да добави малко краски, към иначе скучната картинка на бялата си блузка. Трябва да приготви дрехи и за детето от свекървата (разбирай съпружеското тяло) и накрая, ако все още е с всичкият си и е успяла да се облече с някакви дрехи различни от тениската с целодневното меню на детето по нея и късите панталони, то или ще е тръгнала по домашни чехли, или ще има спирала само на миглите от едната страна, или пък ще е забравила да ползва гребен. :))))
 Та за тогава, когато няма време - един съвет. Понякога отделяйте по една -две обикновени , невзрачни торбички за подаръци. Не, че нямате пари за луксозна опаковка. Не, че не уважавате човекът с повод и искате да му пробутате торбичката от последната си покупка. Просто нямате време и други възможности.
  Наясно съм, че всяка от нас, дори и да не оцветява картинки, има поне някакви обемни стикери, копчета, цветенца, мастила, боички и куп други неща, които могат да се комбинират и една скучна торбичка да се превърне в нещо специално, уникално и направено точно за този повод.
  Това е от мен. Ето и моята торбичка - не е нищо специално, но мисля, че някое детенце ще си я хареса... :))))









 

                                                                                        ...РоСаЛиНдА от Картишоците...