Our social:

13 юли 2014 г.

Играта 2: Ревю на дъската за картички и кутии от Plamnito

Plamnito е наш верен фен от самото начало. Гостувала ни е и преди с интересни урочета – последното за албумчета беше много вдъхновяващо, поне за мен, и много добре направено. Тя обича да пробва нови сгъвки и винаги ме изненадва с нещо по-нестандартно.
Откликна горещо на поканата ни за подаръци и написа едно професионално ревю за дъската за картички и кутии на крафтърският куфарна Crafter's Companion . Ето я и нея:

Много се чудех какво точно да ви подаря - албумче, картичка, какво ли и със едно съветване с Кати, реших отново да ви поговоря за Top Score Multiboard или казано на чист български: дъската за картички и кутии на крафтърският куфар.
Малко предистория - както всяка картичкоправеща и аз отделих особено много време на рекламите на Crafter's Companion и техният The Ultimate cfarter's companoin (Крафтърският куфар), дойде финансовата част на проблема и след съветване с други момичета стигнах и аз до убеждението, че това е неоправдан разход и за тези пари е по-практично да си взема инструменти и материали, които ще ползвам постоянно.
За да разберете повече за инструментите, които ползвам (Не че са нещо, кой знае какво!), може да видите тук:


Изобщо не съм се двоумяла дали искам дъската за пликове - не я искам, защото не ми е необходима. По принцип готови пликове използвам за да правя албумчета, а за картичките ми понеже са обемни, по-често изработвам кутийки. Щом ще Ви покажа дъската за картички и кутии, значи ще си говорим за сгъвки!!! Любимите ми!!! Изработих една картичка за 16-тият рожден ден на една приятелка, която е балерина и понеже съм използвала сгъвка, ще Ви я покажа тук.
Направих клипче и се зародиха няколко идеи за картички и сгъвки. Приятно гледане!!! Ако все още сте в моето местенце и имате още малко сили, съм Ви подготвила и продължение за представянето на дъската, като ще ви покажа готов проект на кутия за покани. Декорацията й ще видите в някоя от следващите ми публикации.
Ето и клипчето:



Нямам претенции за много веща в дъската за картички и кутии, но я използвам изключително често, защото все изпробвам някоя сгъвка. Ако открия още нещо практично свързано със нея, бъдете сигурни, че ще го споделя с Вас!
Пожелавам Ви здраве, вдъхновение и науморно да се трудите, и да създавате красоти, които да радват хората около Вас!
Толкова от мен! До скоро!

Благодаря ти, Плами, от сърце! 
А вече си имаме нов участник - Маги :) Много ме радвате момичета :)