Our social:

22 юли 2014 г.

Играта 7: Ревю на шаблони от ilinochka

Познавам Илиана най-вече от фейсбук. Прави ми впечатление като на по-щура и от мен в скитосването си из Pinterest и подобни забавни местенца. Винаги ме изненадва приятно с полезни линкове, урочета и готини блогове. Препоръчвам ви да я последвате в Pinterest:
http://www.pinterest.com/ilinochka/
Нейният подарък за нас е едно ревю на бебешки шаблони за рязане.
Здравейте, казвам се Илиана, но за интернет пространството съм позната като ilinochka =)Обожавам да правя представяне на шаблони, които притежавам, за да запознавам хората с тях и как всъщност изглеждат.
ili2 Днес мисля да ви представя едни шаблони,които са нови като марка за мен,за пазара в България,а предполагам и за световния пазар като цяло.Марката се казва Little B, а комплекта, който притежавам е "BABY". 

ili5ili4
При първоначален оглед изпаднах в паника, как такова нещо голямо ще провра през машината =)  - изглежда като цял шаблон-плоча, а то е просто много луксозна магнитна опаковка тип "папка", на която се лепят шаблончетата и няма къде да мърдат.
ili1
Трябва да призная,че си ги поръчах заради кончето и бебешкото боди (с тези дупчици много е сладко). Изрязва добре,даже доста дебел картон от 350 гр.  Все си мисля,че ако вместо балон бяха сложили биберон и бутилчица,комплета щеше да е пълен. 
ili3

2 comments:

Ганима каза...

Дълго време избягвах бебешките шаблони - все нещо не ми харесваше, но този ме грабна от пръв поглед. И мен малко ме стресна размера на пакета първоначално, но самите шаблончета се оказаха с идеални размери - нито много малки, нито много големи. Харесаха ми и изчистените им форми.

Plamnito каза...

Дадох си сметка, че нямам бебешки шаблони! Много приятно ми стана от твоите притеснения и идеята за шишето и биберона!