Our social:

9 юли 2014 г.

Играта No1: Идеи за бързи подаръци от Кали.


Бързам да ви представя нашия пръв гост през месец Юли, който откликна без забава на молбата ни за подарък- публикация. Вие я познавате чудесно, тя е един от най-верните ни приятели и друг път също се е подвизавала тук с прекрасни урочета.

Тадааааам:

Кали /Kalisto/


Тази Фея на цветове и багри ви предлага как да направите бърз и личен подарък - кутийка и тефтерче. Ако украсите комплекта с детски мотиви ще направите някоя малка госпожица свръх щастлива, а ако заложите на айфелова кула, винтидж стил и малко цветя, то тогава ще спечелите сърцето на майка и. 
Продуктите за декориране варират до наличните на работната ви маса, но най-общо включват:
  • дизайнерски хартии
  • лепило и двойнозалепващо тиксо
  • дантела или панделка
  • боички, течни перли, ембосинг пудра, брокатено лепило или каквито акценти обичате
  • картинка (виждате, че наистина съм бързала щом използвах готовите картинки, oт опаковките на любимите ми харти Simply Gorjuss
  • и декоративни елементи по желание  (рамка от бирен картон, копчета, фимо фигурки и "стабилни" хартиени цветя)
Самата технология, и детайлите по изготвянето може да видите в блога на Кали ето тук:

За Картишок и бързите подаръци...Освен тази идея, Кали ви предлага още няколко по-различни и ръчно изработени подаръчета:
Може да разчитате на нея  за куп други чудесни предложения, разходете се из блога и на всяка цена. Лично на мен всяко преминаване от там ми носи усмивка, добро настроение и много, много цвят!

Благодаря ти мила Кали, че ни подкрепяш и споделяш с нас и с нашите читатели твоите знания и опит.
 
А останалите – ще се радваме много ако се включите в нашата игра и ни изпратите по нещичко. Сигурна съм че ви минават всеки ден интересни идеи покрай главата, хванете една за опашката и ни я пратете.
Кат от Картишоците

1 comments:

Em каза...

Страхотна идея за подарък!