Our social:

14 юли 2014 г.

Играта 3: Идея за организация на панделките от Маги

  Маги е цветна, интересна и свежа дама, която се подвизава в нашето крафт-пространство със завидно количество картички, албуми, и прекрасни тефтери за рецепти. Тя откликна на нашата молба и реши да сподели с нас и с вас една добра идея за съхранение на панделки или дантели.
Тя обича и друг път е споделяла полезни нещица  – другите и урочета може да намерите в ето тук в блога и.
  Ето и нейния  подарък .
 
Винаги са ми били много интересни публикациите с организацията на творческите кътчета или пък различни идеи за съхранение на материалите.
Реших да кажа честита 1-ва годинка на Картишоците с предложение как може да си подредите панделките и цветята. Може на някой да му е полезно и интересно. Моите съм ги сложила в 2 големи кутии, като съм им направила вътре по-малки кутийки с помощта на разделители за шкафове за чорапи и вратовръзки. Купих си ги от Карфур, но нямам спомен за цената. Наложи ми се само малко да ги поскъся, за да ги събера в кутиите. 



Колкото и да ми се иска, обаче не винаги панделките са подредени, защото често ми се случва просто да надига леко капака на кутията и да пусна някъде панделката, която съм използвала. Затова и от време на време, като ми дойде музата, ги подреждам по местата им.
Е, мили Картишоци, това е скромния ми подарък за Вас. Надявам се да Ви е харесал. :)

Хареса ни, и още как . Благодарим ти от сърце, Маги!